Changes

Standaard

 

 

Volgende week vieren Tijl en ik dat we een jaar samenwonen. Dat betekent ook dat we onze katjes al bijna een jaar hebben (ze trokken hier vijf dagen na de verhuizing in). Het is al weer een lang geleden dat jullie iets van Plato en Sophia zagen hier, tijd voor wat toen-nu foto’s dus.

IMG_0502

Toen

Nu

Nu

De tweede foto is van Plato in het mandje dat hij voor zijn verjaardag kreeg. Onze kittens zijn katten geworden, zie je hoe groot hij nu is? Hij kijkt wel nog net zo zwoel als toen ;)

 

 

toen

toen

DSCF0082

Nu

De slaapkamer, die vroeger beneden was, is nu boven. De katjes weten het bed altijd wel te vinden voor een middagdutje. Niet alles is veranderd – ze zijn nog steeds even schattig samen.

Toen

Toen

IMG_0926

Nu

Het bureau is juist van boven naar beneden verplaatst. Ook mijn studiestof veranderde. Op de eerste foto helpt Plato me met het vak `the structure of spacetime’, hieronder zijn we `language and the brain’ aan het doen.

DSCF0005

Toen

Nu

Nu

Op deze foto’s is er bij Tijl meer verandering te zien dan bij Sophia, hij knipte zijn lange krullen eraf om het haar te kunnen doneren aan stichting haarwensen. Toch is ook onze lieve Sophia wel iets gegroeid, zij het een stuk minder dan haar broer. Oh, en zie je hoe mooi de binnentuin is nu? Dit is onze eerste lente hier, en we zijn nog lang niet uitgekeken!

Toen

Toen

Nu

Nu

De bovenste van deze twee foto’s is gemaakt in de eerste week dat we ze hadden. Nog van die echte kittenvachtjes en nauwelijks groter dan mijn iPhone. De tweede foto is eind Februari gemaakt. Je ziet nu heel goed dat Plato de kater is, hij is groter dan Sophia.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s