Elise zoek baas

Standaard

Naam: Elise

Leeftijd: 22

Haarkleur: blond

Oogkleur: groen

Lengte: 1.74 m

Gewicht: 60 kg

Gezondheid? Heeft een schildklieraandoening waardoor ze snel moe is, maar slikt daarvoor pillen. Verder gezond.

Dieet? Ze eet geen vis en bijna geen vlees, en als het niet gezond/vers genoeg is naar haar zin dan hoeft ze het niet.

Sport? Paaldansen, hardlopen met mooi weer. Haar conditie is niet heel goed.

Kan bij kinderen? Vanaf ongeveer 16 jaar, maar ze zal het beste gedijen in een rustige omgeving, dus liever niet bij drukke pubers. Van kleine kinderen moet ze weinig hebben.

Kan met huisdieren? Katten en kleinere dieren sowieso, is een beetje bang voor honden maar kan daar wel overheen komen.

Elise in het buitenkennel

Dit is Elise. Ze is nu net 22, in de bloei van haar leven dus. Ze is een vrij rustige studente die goed voor zichzelf kan zorgen. Niet heel makkelijk met nieuwe mensen, maar als ze u eenmaal vertrouwt is ze hartstikke lief en heel open. Ze wil graag aardig gevonden worden, dus zal zelf ook haar best doen om een goede band op te bouwen.

Elise studeert natuur- en wiskunde en heeft dus wel wat intellectuele uitdaging nodig. Als u haar genoeg boeken aanbiedt en gewoon naar haar colleges laat gaan komt dit helemaal goed. Ze vindt het ook erg leuk om wiskunde-uitleg te geven aan anderen, dus wanneer u meer scholieren/studenten in huis hebt is dit ideaal. Elise is wel vrij perfectionistisch, hierdoor is ze snel gestresst, maar ze is aan het leren hoe ze hier mee om kan leren gaan.

Verder schrijft ze graag en vindt ze het fijn om af en toe met vrienden uit te gaan. Naast de genoemde hobby’s staat Elise open voor het leren van nieuwe dingen, dat zou je zelfs als haar grootste interesse kunnen zien. Ze is eigenlijk overal wel voor te interesseren, van psychologie tot het zelf leren maken van kleding.

Elise hoort bij een koppeltje, we plaatsen haar alleen samen met haar vriendje T. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel dan en kom binnenkort kennismaken. Omdat wij daar in het verleden slechte ervaringen mee hebben mag u de namen vanaf een bepaalde leeftijd (4 jaar) niet meer zelf veranderen.

Dit vreemde ‘profiel’ slaat natuurlijk nergens op. Ik zoek geen adoptie-ouders of nieuw huis ofzo. Een paar maanden geleden keek ik veel op sites zoals deze, op zoek naar een leuke kat om te adopteren. Na het lezen van ongeveer 50 beschrijvingen spookte het door mijn hoofd hoe absurd het eigenlijk is, en probeerde ik me voor te stellen hoe zo’n beschrijving van mij eruit zou zien. Dit stukje is daar het resultaat van. En zoals alle dierenasiels weten, zonder foto vind je natuurlijk nooit een nieuw baasje… maar zoals je ziet ben ik opsluiting niet zo gewend, ik vind het zelfs een beetje eng.

Advertenties

»

  1. Wat origineel, leuk verzonnen! Maar je moet jezelf wel wat meer aanprijzen hoor, als je uit de kudde gekozen wilt worden. Dus ipv ‘we plaatsen er alleen samen met vriendje T.’ kun je beter zeggen: ‘Nu, tijdelijke een spetterende aanbieding; gratis vriendje T. erbij!’ ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s